The Gray Man se dočká filmového pokračování

Filmy Knihy Novinky

Netflixovská filmová adaptace románu Marka Greaneyho měla premiéru teprve 22. července, a i když jde podle recenzí spíše o pořádně akční béčko, streamovací gigant se rozhodl vrazit peníze do pokračování.

V pokračování by se do titulní role Šedého muže měl vrátit Ryan Gosling, stejně jako bratři Russovi. Scénář si vezmou na starosti Paul Wernick a Rhett Reese. Podle prvních informací by to měl být ještě větší nářez než film první. Zatím nebylo oznámeno, jestli bude film vycházet z děje druhé knihy, Na mušce.

Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy. Je to samotář bez rodiny, přátel i domova.

Přijímá pouze zakázky, kdy má zlikvidovat zločince. Pohybuje se jako stín, splní nemožné a pak zmizí. A vždy zasáhne svůj cíl. Vždy. Jenže na světě existují síly smrtelnější než Gentry.

Peníze. Moc. A lidé, pro které nic jiného hodnotu nemá. Pro ně je Šedý muž problém. A tak musí Gentry prokázat, že umí zabíjet nejen pro peníze, ale i proto, aby zůstal naživu…

V červenci vyšel první díl s novou filmovou obálkou u nakladatelství Kalibr.

Zdroj informací a obrázků: NerdsAndBeyond.com, Collider.com, Deadline.com, Nerdist.com, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge