Začalo natáčení třetí série Zaklínače

Knihy Novinky Seriály

Ačkoliv fanoušci knižní i herní předlohy přijali druhou řadu seriálu trochu vlažně a spíš je některé změny naštvaly, sledovanost na Netflixu vyskočila do vysokých čísel. Není se tedy čemu divit, že v úspěšném seriálu hodlá pokračovat.

Proto se také na oficiálním profilu na Facebooku před pár dny objevila první fotka ohlašující začátek natáčení třetí sezóny, na níž vidíme naše tři hlavní herecké představitele.

Také byla uveřejněna oficální synopse pro nadcházející díly. Vzhledem k tomu, že panovníci, mágové i příšery na celém Kontinentu závodí v chycení Ciri, rozhodne se ji Geralt ukrýt a chránit tak celou svou znovuspojenou rodinu před čímkoliv, co by ji mohlo ohrozit. Zatímco se Yennefer stará o rozvoj Ciřiných magických schopností, zavede je do chráněné pevnosti v Aretuze, kde doufá, že o dívčiných schopnostech zjistí víc. Místo toho se dostanou do centra politické korupce, temné magie a zrady. Musí tak začít bojovat o vše, co je jim drahé, jinak o to přijdou.

Vzhledem k tomu, že natáčení začalo letos, třetí řady se možná dočkáme už příští rok. Tvůrci to ale zatím nepotvrdili, takže nezbývá než čekat.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/witchernetflix

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge