První teaser trailer a plno fotek na seriálového Pána prstenů

Knihy Novinky Seriály

Už je to nějaký ten rok, co jsme vám přinesli informaci o tom, že se nejspíš dočkáme seriálového podání oblíbeného Pána prstenů. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci už totiž netrpělivě klepe na dveře.

Velkolepého prequelu k známé trilogii Pán prstenů se na streamovací platformě Amazon Prime dočkáme 2. září. Prsteny moci, jak se tento seriál jmenuje, se bude odehrávat tisíce let před Frodovou cestou za zničením Jednoho prstenu. Podle všeho stála první řada neuvěřitelných 465 milionů dolarů a k tomu ještě navíc 250 milionů dolarů zaplacených za práva. Díky americkému Super Bowlu jsme se tak konečně dočkali prvního traileru.

Podle Vanity Fair se dějově dostaneme do času poté, co byl ve válce, která téměř zničila celou zemi, poražen ďábelský bůh Morgoth. Morgothův generál a učedník Sauron po válce také zmizel. A proto se elfská vůdkyně Galadriel vydává na hon po zbývajících Morgothových stoupencích, jenž se tále skrývají ve stínech. Podle všeho bychom se také měli podívat na příběh námořníka Isildura, který v budoucnu utne Sauronův prst i s prstenem moci během poslední bitvy o Středozemi Uvidíme i život Celebrimbora, elfího kováře, co ukove Prsteny moci. Dokonce se objeví i Elrond. Rozhodně se tak máme na co těšit.

Kromě řady fotek jsme se dočkali také hromady plakátů, jenž se vážou k postavám, které si zahráli Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman a Sara Zwangobani.

 

Zdroj informací a obrázků: Edna.cz, Collider.com, VanityFair.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge