Druhá série Bridgertonu se na Netflixu objeví v březnu

Knihy Novinky Seriály

Seriálová adaptace první knihy série z pera Julie Quinn se na Netflixu stala ohromným hitem. Není tedy divu, že byl seriál obnoven i pro druhou sezónu. A té se již brzy dočkáme.

Zatímco první série vyprávěla příběh Daphne Bridgetonové a její cestu za manželstvím a láskou, v druhé se podíváme na zoubek jejímu nejstaršímu bratrovi Anthonymu. Vikomt má totiž nejvyšší čas splnit svou povinnost a konečně se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku sezóny Edwinu Sheffieldovou.

Jenže ta má milující sestru Kate, které se namyšlený, panovačný a nebezpečně hezký nápadník vůbec nezamlouvá. Copak by s někým takovým mohla být Edwina šťastná? Anthonyho rozčiluje, jak mu všetečná intrikánka kazí zásnuby, ale kdykoli zavře oči, ve snech do pronásleduje Kate, nikoli Edwina …

Vybral si vikomt za nevěstu tu správnou sestru? A dokáže rázná vždycky rozumná Kate odolat muži, který v ní při každém setkání vyvolává takový hněv a takovou touhu?

V druhé řadě uvidíme staré známé tváře, které jsme si oblíbili už v sérii první. Mnoho divaček sice smutnilo, že v roli Simona už nejspíš neuvidí Regé-Jean Pagea, jelikož měl smlouvu jen na první řadu a od té doby se posunul dál. Ale ani v knižní předloze se zase tolik neukazuje, tak uvidíme, jestli se v některém z dílů přece jen na chvíli neobjeví. Phoebe Dynevor jako Daphne se ale do milostného života svého bratra bude plést stejně, jako to on dělal jí.

Druhá řada se na Netflixu podle všeho objeví 25. března. K té přílěžitosti Entertainment Weekly vytvořilo i speciální photoshoot s oblíbenými tvářemi seriálu v trochu netradiční moderní verzi:

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, YouTube.com, EW.com, DatabazeKnih.cz, Knizniklub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge