Chystá se seriálový spin-off Nancy Drew

Knihy Novinky Seriály

V předminulém roce jsme se na americké televizní stanici The CW dočkali detektivního seriálu s oblíbenou Nancy Drew. Seriál měl evidetně úspěch, protože se už brzy dočkáme pokračování i nový spin-off.

Řeč je o jiné populární knižní sérii, která čítá na 33 dílů, jmenuje se Tom Swift Jr. a vycházela v letech 1954 až 1971. Pod autorským marketingovým jménem Victor Appleton II se jako skuteční autoři vystřídali třeba William Dougherty, Johnny Almquist, Richard Sklar, Jim Lawrence, Thomas Mulvey, Richard McKenna a Vincent Buranelli. Tom Swift sleduje příběhy mladého vynálezce, který díky svým vynálezům řeší záhady.

V chystaném seriálu bude ovšem Tom černoch a gay, milionový vynálezce, co se dostane až moc hluboko do světa sci-fi konspiračních teorií a nevysvětlitelných úkazů po té, co jeho otec záhadně zmizí. Tom se tak rozhodne odhalit pravdu, přitom za sebou nechá svůj život plný peněz, jen aby byl vždy krok před skupinou Iluminátů, která se ho bude pokoušet zastavit.

Na tvorbě seriálu se budou podílet stejní producenti jako na Nacy Drew, Josh Schwartz a Stephanie Savage. V současné chvíli je plán takový, že Toma představí v některé z epizod druhé série Nancy Drew, což znamená, že nejspíš uvidíme Nancy a Toma, jak se snaží vyřešit nějakou nadpřirozenou záhadu dohromady.

První díl druhé série Nancy by se měl objevit už 20. ledna, série bude mít 18 dílů a podle traileru se rozhodně máme na co těšit.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, Hypable.com, GoodReads.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge