Disneyho Lilo & Stitch má svého režiséra

Filmy Knihy Novinky

Disney se rozhodlo pustit do další hrané adaptace oblíbeného animáku. Další v pořadí je tedy malá holčička a její mimozemský mazlíček.

Lilo a Stitch je příběh malé dívky, která se setká s nejvíce hledaným mimozemšťanem v celé galaxii. Lilo je roztomilá dívka z Havaje, která adoptuje maličkého ošklivého pejska, kterého pojmenuje Stitch. Stitch by byl dokonalý domácí mazlíček, kdyby ovšem ve skutečnosti nebyl genetický experiment, který utekl z cizí planety a neztroskotal na Zemi. Svou láskou, vírou a neochvějnou vírou v „ohana“ (havajské pojetí rodiny) pomůže Lilo Stitchovi otevřít srdce a dá mu něco, co mu nebylo dáno – schopnost mít starost o druhé.

Filmovou adaptaci produkují Dan Lin a Jonathan Eirich, původní scénář sepsal Mike Van Waes, ale v součásní době se hledá nový scénárista, který bude na úpravách pracovat s režisérem. Podle všego by se režie měl ujmout Jon M. Chu, který nám před dvěma lety přinesl komediální adaptaci Šíleně bohatých Asiatů. Zatím není známo, kdo se objeví v hlavních rolích a jestli se film vůbec dostane do kin nebo půjde rovnou na Disney+.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, HollywoodReporter.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge