Katherine Langford v nové temné komedii

Filmy Knihy Novinky

Langford na sebe nejvíce upozornila v seriálu Proč? 13x proto a letos se objevila také v Prokleté. Kromě toho ji na podzim uvidíme v nové filmové adaptaci.

O filmu podle knihy Aarona Starmera se mluví už od roku 2017, kdy se produkce chytli Awesomeness Films a Paramount. Do hlavních rolí  Mary a Dylana byli obsazeni Katherine Langford a Charlie Plummer. Podle všeho bychom se měli připravit na nejhorší milostný příběh o dospívání… a vybuchování!

Když studenti střední školy začnou samovolně vybuchovat (a to doslova), rozhodnou se Mara s Dylanem, že si život ve světě, kde každý jejich den může být poslední, užít na maximum. Mezitím se mezi nimi rozkvete nečekaný románek, u něhož se dá těžko předpovědět, jestli bude mít dlouhého trvání. Proto můžou konečně začít žít zrovna dnes!

Kromě Langford a Plummera se ve filmu objeví také Yvonne Orji, Hayley Law, Rob Huebel nebo Piper Perabo. Režii i scénář má na svědomí Brian Duffield, který natočil také třeba RezistenciFilm by měl mít v zahraničí premiéru 2. října, těžko říct, jestli se dostane také k nám.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge