Smrt na Nilu má první trailer

Filmy Knihy Novinky

O tom, že se po skvělé Vraždě v Orient expresu dočkáme i Smrti na Nilu,  jsme vám psali už loni. Teď tu máme konečně i první ukázku toho, co nás na podzim čeká.

Podle románu Agathy Christie z roku 1937 je Smrt na Nilu odvážným tajemným thrillerem režiséra Kennetha Branagha o emocionálním chaosu a smrtících následcích vyvolaných milostnou posedlostí. Dovolená belgického detektiva Hercule Poirota na palubě okouzlujícího říčního parníku v Egyptě se změní v děsivý hon na vraha, ve chvíli kdy idylické líbánky dokonalého páru postihne tragédie.

Příběh nespoutané vášně a paralyzující žárlivosti, zasazený do prostředí impozantní pouštní scenérie, dech beroucích výhledů a majestátních pyramid v Gíze, sleduje osudy skupiny kosmopolitních cestujících, přičemž nečekané zvraty a zápletky udržují diváka v napínavé nejistotě až do konečného rozuzlení.

Hvězdné obsazení doplňují Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders a Letitia Wright. Scénář k filmu napsal Michael Green. Česká premiéra je stanovena na 22. října tohoto roku.

Zdroj informací a obrázků: Falcon.cz, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge