Na Netflix dorazila adaptace dalšího komiksu

Filmy Komiksy Novinky

Tentokrát se rozhodl zainvestovat peníze i čas do akčního komiksu jménem The Old Guard, který se na Netflixu objevil jako film.

Tedy alespoň jeho první část, dohromady by měl mít totiž tři volume. Můžeme tak očekávat také tři filmy? Konec prvního nechává totiž vrátka otevřená. O co vlastně jde? The Old Guard je grafická novela autora jménem Greg Rucka a ilustrátora Leandra Fernandeze.

Příběh se točí okolo nesmrtelné Andy, která se narodila v době starověkého Řecka a která během staletí sbírá tým lidí, jenž vidí ve snech, protože jsou jako ona – nemůžou zemřít. Její tým se skládá z Joea a Nickyho, dva bojovníky na opačných stranách válečného střetu První křížové výpravy z roku 1096, ze kterých se stali milenci. Další člen je Booker, veterán Napoleonských válek začátku 19. století.

Tato nesmrtelnost je vzácná, což znamená, že už dlouho nepotkali někoho, jako jsou oni sami. To se ale změní na začátku komiksu/filmu, kdy se objeví vojačka Nile, která má stejnou schopnost. Jenže ani nesmrtelnost netrvá věčně a i oni můžou kdykoliv zemřít. Jen dopředu nikdy neví… kdy.

V hlavní roli bojovnice Andy uvidíme Charlize Theron, jako nováčka týmu Nile Kiki Layne. Mezi další obsazené tváře patří Matthias SchoenaertsMarwan KenzariLuca MarinelliChiwetel Ejiofor, či Harry Melling, který vám bude jistě povědomý, a to proto že si zahrál Dudleyho v Harry Potterovi. O scénář k filmu se postaral sám Rucka, ovšem postavě Nile dal oproti komiksu daleko víc prostoru. Uvidíme, nakolik bude film úspěšný a jestli se dočkáme pokračování.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, IMDB.com, NewsWeek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge