Druhá série Umbrella Academy nás vezme do šedesátek

Komiksy Novinky

Pokračování oblíbeného seriálového hitu Netflixu se dočkáme už koncem července, proto tu máme zatím malou ochutnávku v podobě fotek.

Příběh Umbrella Academy začíná v jeden a ten samý den roku 1989, kdy se narodí 43 dětí neznámým a nijak nepropojeným ženám, které ještě den předtím nejevily žádné známky těhotenství. Sedm z nich adoptuje bilionář a filantrom Sir Reginald Hargreeves, který z nich vytvoří Umbrella Academy a připravuje je na záchranu světa. Jenže ne všechno jde úplně podle plánu. Během dospívání se celá rodina rozpadne, což znamená také rozpad Umbrella Academy.

První sezóna sledovala šest přeživších třicátníků, členů rodiny, kteří se znovu setkali díky smrti svého otce Hargreevese. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya a Číslo pět museli spolupracovat, aby dokázali vyřešit tajemství okolí smrti jejich otce. Jenže ani shledání nedokázalo úplně zalepit staré rány, nepomáhaly k tomu ani rozdílné charaktery jednotlivých sourozenců, a to už nemluvíme o hrozbě blížící se apokalypsy. Na konci první řady ovšem sourozenci unikli před koncem světa skokem v čase… a skončili podle všeho v 60. letech.

Seriál je natočen na základě komisku stejného jména, za nímž stojí Gerard Way (ano, zpěvák a textař skupiny My Chemical Romance) a ilustroval jej Gabriel Bá. V druhé sezóně se dostaneme do šedesátých let, ale ne jen tak ledajaké místo… ale přímo do Dallasu. A i tady se budou muset hrdinové postavit apokalypse. Znovu se tedy pokusí odvrátit katastrofu. Podaří se jim to tentokrát? Uvidíme.

Kromě starých známých tváří uvidíme nově také Marin Ireland jako texaskou ženušku Sissy, Ritu Arya jako Lily, „chameleona“, co je geniální stejně jako šílená, a Yusufa Gatewooda jako oddaného manžela a přirozeného vůdce Raymonda. A aby bylo o zábavu postaráno, objeví se také chladnokrevné švédské zabijácké trio, které si zahrají Tom Sinclair, Kris Holden-Ried a Jason Bryden. Druhá série se na Netflixu objeví už 31. července.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Netflix.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge