Další knižní kousek Jennifer Niven se možná dočká filmu

Filmy Knihy Novinky

Letos jsme se díky Netflixu dočkali Všech malých zázraků a podle posledních zpráv přímo od autorky to vypadá, že její další kniha má jen krok k filmové adaptaci.

Jennifer Niven na svém Instagramu sdílela informaci o tom, že filmová práva pro knihu Tíha vesmíru byla prodána a že ona sama bude mít na starost psaní scénáře. Není zatím jasné, kde se film uchytí anebo kdy jej můžeme vůbec očekávat, ale vypadá to zatím slibně. Uvidíme, jak se vše bude vyvíjet, jestli to od scénáře dotáhne i k samotné adaptaci a kdo se objeví v hlavních rolích Libby a Jacka.

https://www.instagram.com/p/CB0z05MJTWY/?utm_source=ig_embed

A o čem Tíha vesmíru, která u nás v překladu u nakladatelství Yoli vyšla už v roce 2017, je?

Každý si myslí, že dobře zná Libby Stroutovou – tuhle odvážnou dívku s úctyhodnou váhou, jejíž fotku s titulkem „nejtlustší teenagerka Ameriky“ otiskly před dvěma roky snad všechny noviny v USA. Libby se ale od té doby změnila – a nejen co se váhy týče.

Stejně tak si každý myslí, že dobře zná i Jacka Masselina. Mezi spolužáky je oblíbený, randí s nejkrásnější holkou ze školy a na první pohled to může vypadat, že má všechno, co si může přát. Až na to, že trpí prosopagnosií – není schopný rozeznávat lidské tváře a svůj handicap samo sebou skrývá.

Když tedy na sebe Stroutová a Masselin rázem narazí ve škole, svět se obrátí vzhůru nohama – minimálně Van Burenova střední. A malér je na světě!

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, HollywoodReporter.com, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge