Umbrella Academy se vrátí v červenci

Komiksy Novinky Seriály

Umbrella Academy je seriál, který loni vtrhl na streamovací službu Netflix a stal se okamžitým hitem, není tedy divu, že nás letos čeká pokračování v podobě druhé série.

Seriál byl natočen na základě komisku stejného jména, za nímž stojí Gerard Way (ano, zpěvák a textař skupiny My Chemical Romance) a ilustroval jej Gabriel Bá. První volume začalo vycházet mezi lety 2007 a 2008 pod hlavičkou Dark Horse Comics, druhé v roce 2008 a třetí pak po delší pauze v roce 2018, na čtvrtém volume se právě pracuje a mělo by vyjít tento rok. Komiks se v roce 2019 objevil jako seriál a bylo dokonce oznámeno, že se nejspíš dočkáme i karetní hry.

Příběh Umbrella Academy začíná v jeden a ten samý den roku 1989, kdy se narodí 43 dětí neznámým a nijak nepropojeným ženám, které ještě den předtím nejevily žádné známky těhotenství. Sedm z nich adoptuje bilionář a filantrom Sir Reginald Hargreeves, který z nich vytvoří Umbrella Academy a připravuje je na záchranu světa. Jenže ne všechno jde úplně podle plánu. Během dospívání se celá rodina rozpadne, což znamená také rozpad Umbrella Academy.

První sezóna sledovala šest přeživších třicátníků, členů rodiny, kteří se znovu setkali díky smrti svého otce Hargreevese. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya a Číslo pět museli spolupracovat, aby dokázali vyřešit tajemství okolí smrti jejich otce. Jenže ani shledání nedokázalo úplně zalepit staré rány, nepomáhaly k tomu ani rozdílné charaktery jednotlivých sourozenců, a to už nemluvíme o hrozbě blížící se apokalypsy.

Vzhledem k probíhající pandemii přišly hlavní tváře s originálním oznámením druhé série, která odkazuje na podobný taneček z první série. Podle všeho to vypadá, že se vrátí všichni hrdinové, které si zahrají Tom Hopper (Luther), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Ellen Page (Vanya), David Castañeda (Diego), Justin H. Min (Ben) i Aidan Gallagher (Číslo pět). Premiéra je ohlášená na 31. července. Dočkáme se deseti epizod a první ponese název Right Back Where We Started.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Wikipedia.org, ScreenRat.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge