Přichází Božská mrcha

Knihy Novinky

Pamatujete si ještě na žhavého Božského bastarda autorského dua Christina Lauren? Vraťme se s dalšími knihami za našimi oblíbenými hrdiny.

Chytrá, ambiciózní a zatraceně sexy… Božská mrcha je ta pravá pro božského bastarda.

Bennett Ryan je božský bastard, který má vše: úspěšnou kariéru v rodinném podniku, dokonalý život, a hlavně Chloe Millsovou, které už nemusí dokazovat, kdo je tady šéf. Ale opravdu jim to takto stačí?

Vztah Bennetta a Chloe byl od začátku bouřlivý; zatímco na pracovišti byli neústupní rivalové, v soukromí mezi nimi rostla nebezpečná touha. Ale zřejmě ani jeden z nich nečekal, že se z náhlého vzplanutí stane opravdová láska.

Když Chloe přijme Bennettovu nabídku a vrátí se po ukončení studia do firmy jako rovnocenná kolegyně, ukáže se, že najít si čas na společně strávené žhavé chvíle bude těžší, než očekávali. V době, kdy Chloe sebevědomě startuje kariéru, Bennett začíná chápat, co je pro něj skutečně důležité a na čem mu opravdu záleží.

Má chuť zpomalit a trávit více času se svou láskou. Přesunutí kanceláře do New Yorku, nábor nových zaměstnanců a hledání společného bydlení mu ale plán moc neusnadňují… A tak se prostě rozhodne. On, Chloe, slunce, romantická vila v Provence právě teď a nikdo a nic mu v tom nezabrání! Anebo ano?

Božská mrcha vyšla u nakladatelství Jota 3. června a hned další měsíc se budeme moci těšit také na Božskou potvoru.

Zdroj informací a obrázků: Jota.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge