Poslední série 13 Reasons Why dorazí už tento pátek

Knihy Novinky Seriály

O tom, že nám Netflix letos dodá poslední sérii oblíbeného dramatického seriálu, jsme vám psali teprve nedávno. Teď už se datum nezadržitelně blíží, proto tu taky máme plnohodnotný trailer, který nám ukáže, co nás vlastně čeká.

Zatímco první série vycházela z knižní předlohy, další dvě série si už vzali do rukou scénáristi, kteří hlavním hrdinům přichystali další hromadu děsivých zvratů a vzpomínek. V podobném duchu se jistě ponese i poslední řada. Ta se objeví na Netflixu už tento pátek 5. června a bude mít 10 epizod, které uzavřou příběhy všech hlavních protagonistů.

I tentokrát nás čeká pořádné psychologické i emoční drama, které se bude točit okolo smrti Montyho a zároveň i odpovědnosti za smrt Bryce. Uvidíme, jak se s tím vyrovnává nejen těžce zkoušená mysl Claye Jensena, ale jaký dopad to má i na Jessicu Davis. Navíc se na jejich střední škole objeví Winston, aby pátral po skutečném vrahovi Bryce a očistil tak Montyho, který byl křivě obviněn a ve vězení pak zemřel. A co se stane s Tylerem Downem, jehož taška plná zbraní byla vylovena z oceánu? Plus původní obsazení nově doplní Gary Sinise v roli Clayova terapeuta… I poslední série toho podle traileru nabízí hodně.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Netflix.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge