Seriál Love, Victor má první ukázku

Knihy Novinky Seriály

Pokud jste si stejně jako my oblíbili filmovou verzi Já, Simon i její knižní předlohu, určitě vás potěší zjištění, že Hulu připravilo také spin-offový seriál.

Love, Victor staví na základech původního příběhu Becky Albertalli, opět se tak podíváme do Creekwoodu na střední školu. Hrdinou seriálu ovšem, tentokrát bude Victor, který se sám snaží vyznat ve své sexualitě a odhodlat se k tomu, aby o ní řekl své rodině i přátelům. Premise je tedy velice podobná té knižní i filmové, ale podle tvůrců půjde v seriálu i o trochu temnější otázky jako je sex, válečné záležitosti i alkoholismus.

Na scénáři se stejně jako u filmové verze podílelo duo  Elizabeth Berger a Isaac Aptaker. Seriál by měl mít 10 epizod, premiéra je 19. července. Hlavní postavu Victora si zahrál Michael Cimino, kterého jsme zatím mohli vidět akorát tak minulý rok v třetím díle hororové Annabelle. Dále se můžeme těšit na Sophii Bush, Anu Ortiz, Jamese Martineze, Isabellu Ferreira, Mateoa Fernandeze, Rachel Naomi Hilson a Bebe Wood.

Albertalli za svůj debutový román obdržela William C. Morris Award a byla nominována na americkou Národní cenu za literaturu. I v češtině už vyšlo pokračování Holka mimo rytmus, které vyprávělo příběh Leah. No a autorka nezahálela ani během celosvětové pandemie a přinesla fanouškům novelku z oblíbeného knižního světa – Love, Creekwood.

Dějově by se měla odehrávat těsně po Holce mimo rytmus a před seriálem Love, Victor a sleduje naše oblíbence prvním rokem na vysoké. Tudíž obsahuje spoilery k oběma dosud vydaným knihám.

Bude to už rok od chvíle, kdy Simon a Blue přešli ze svého online flirtování ke skutečnému vztahu a jen pár měsíců od nezapomenutelné plesové noci, na níž byla Abby s Leah. Uvidíme, jak se naši hrdinové mají a co všechno jim osud postavil do cesty tentokrát.

Autorka ve svém instagramovém postu uveřejnila, že veškerý výtěžek z anglické verze novely poputuje na projekt Trevor, který se zaměřuje na pomoc LGBTQ+ lidem pod 25 let. Novelka vychází právě dnes, takže její koupí můžete podpořit dobrou věc (Amazon, BookDepository).

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, Variety.com, Hypable.com, TheFandom.net, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge