Čtvrtá sezóna Příběhu služebnice se objeví na podzim… nejspíš

Knihy Novinky Seriály

Jak už bývá poslední tři roky zvykem, jaro je čas pro odvysílání nové série dystopického seriálu Příběh služebnice, podle předlohy Margaret Artwood, která se má také své knižní pokračování. Letos se ho ale hned tak nedočkáme.

Hlavní tvář seriálu, Elizabeth Moss, je momentálně na turné propagující svůj nový film Neviditelný, který byl natočen podle předlohy H.G.Wellse v moderním podání. Herečka se ale i tak během rozhovorů rozpovídala o čtvrté sérii.

Podle všeho bude nejvelkolepější ze všech, a tak si produkce dává pěkně na čas, aby vše pořádně zpracovala. Nehledě na to, že poměrně často mění lokace. Natáčení pokračovalo ještě minimálně na začátku roku, kdy herečka byla natáčet v Torontu.

Třetí řada skončila v srpnu pořádným zlomem, kdy se June podařilo zorganizovat útěk mnoha dětí a několika služebnic z Gileádu do Kanady. Přitom sama sebe obětovala a byla smrtelně zraněna. Až v nové sérii tak zjistíme, jak to s ní dopadlo a co se vůbec v Gileádu po útěku odehrává. Na vše si ale budeme muset počkat do podzimu, kdy je zatím čtvrtá série přislíbena.

Zdroj informací a obrázků: DigitalSpy.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge