Minisérie Plavý kůň zamíří na Amazon

Knihy Novinky Seriály

Americký Amazon ve spolupráci s britskou BBC v březnu přinesou minisérii z pera detektivní virtuózky Agathy Christie a vám by rozhodně neměla uniknout.

Plavý kůň začne objevením seznamu jmen lidí v botě mrtvé ženy. Když spisovatel Mark Easterbrook zjistí, že eho jméno je na seznamu, rozhodne se rozjet vyšetřování, aby zjistil jak a proč se jeho jméno na seznamu octilo.

Jeho pátrání jej zavede až do malé vesničky, v níž se místo Plavý kůň označuje jako domov tří čarodějnic. A jestli jsou příběhy pravdivé, tyto čarodějnice mají schopnost ovládat černou magii, kteoru ižíají k zabíjení bohatých příbuzných.

V hlavní roli spisovatele Marka Easterbrooka uvidíme Rufuse Sewella, jako Markova přítelkyně Hermia se objeví Kaya Scodelario. Obsazení doplní Rita Tushingham, Sheila Atim a Kathy Kiera Clarke jako tři čarodějnice. Dále se můžeme těšit na Bertieho Carvela, Seana Pertweeho, Henryho Lloyd-Hughese, Poppy Gilbert, Madeline Bowyer a Ellen Robertson.

Kniha byla poprvé vydána v šedesátých letech a není to poprvé, co byla adaptována do televizní podoby. Tentokrát se dočkáme dvoudílné minisérie, která by se měla objevit už 13. března. Za režií stojí Leonora Lonsdale a scénář sepsala Sarah Phelps.

Zdroj informací a obrázků: IMDb.com, Variety.com, Hypable.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge