Seriál Zámek a klíč láká prvním trailerem

Komiksy Novinky Seriály

O tom, že se chystá seriálová adaptace komiksové série Joea Hilla a Gabriela Rodrigueze, jsme vám psali už před dvěma lety. Teď nám Netflix konečně ukázal, na co se můžeme těšit.

Šestidílný komiks se točí kolem tajemné usedlosti Klíčov v Nové Anglii plné dveří, které změní každého, kdo do nich vstoupí, a rodiny Zámkových, které je předurčeno stát se strážci tajuplných zázračných klíčů.

Adaptace Zámku a klíče byla na stole už v roce 2011, tehdy za ním stál Fox a roli Tylera si měl střihnout idol mladých dívek Jesse McCartney. Na seriál však nakonec nedošlo, později se na projekt vrhlo Hulu. Na tvorbě se tehdy podíleli herci a producenti s opravdu hororovými zkušenostmi, ale vedení stanice se jim přesvědčit nepodařilo. Celý projekt proto nabízeli například Netflixu či Amazonu.

Seriálu se sice chopil Netflix, ale rozhodl se na seriálu začít pracovat v podstatě od nuly a objednalo si od tvůrců rovnou 10 epizod. Scénář k prvnímu dílu píše Joe Hill ve spolupráci s Aronem Elim Coleitem (Star Trek: Discovery, Heroes), showrunnery seriálu jsou Meredith Averill (The Good Wife, Star-Crossed) a Carlton Cuse, který produkoval i neúspěšný pilot. Dobrodružství začíná už 7. února.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, Comicscentrum.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge