Reese Whiterspoon v novém dramatickém seriálu

Knihy Novinky Seriály

V březnu nám streamovací služba Hulu přinese osmidílnou seriálovou adaptaci knihy Celeste Ng, Ohníčky všude kolem. Jak vypadá trailer?

https://youtu.be/zJc3yTOpNDA

V Shaker Heights, poklidném předměstí Clevelandu, dbají lidé na to, aby měli všechno přesně podle šablony – stejné trávníky, stejné domy, a také aby žili stejné životy. Elena Richardsonová ztělesňuje tuhle idylku úspěšné americké středostavovské rodinky 90. let naprosto dokonale.

Richardsonovi, kteří mají čtyři děti, pronajmou byt nekonformní chudé fotografce Mie s dospívající dcerou. Tyhle dvě rodiny se postupně pořád víc prolínají, ale od začátku víme, že se jejich odlišné světy střetnou a povede to ke katastrofě…

Whiterspoon (Elena Richardson) je bohatoá a konzervativní žena Joshuy Jacksona (Bill Richardsona). Richardsonovi jsou dokonalá rodina, jejichž život se změní díky Kerry Washington (Mia Warren) a její dceře, kterou si zahrála Kerry Washington.

Seriál se zaměří na váhu tajemství, přirozené lidské osobnosti a tlaku mateřství – nebezpečí víry v to, že dodržování pravidel dokáže zabránit katastrofám. V dalších rolích seriálu uvidíme Rosemarie DeWitt, Jesseho Williamse, Jesse Williams, Jordana Elsasse, Gavina Lewise, Lexi Underwood a Huang Lu.

Ohníčky všude kolem (Little Fires Everywhere) se na Hulu objeví 18. března. Knižní předloha vyšla v češtině v roce 2017 u Odeonu.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, IMDb.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge