Disney+ přijde s adaptací Stargirl

Filmy Knihy Novinky

Disney+ se v USA už pěkně rozjelo a kromě známých seriálů a filmů včetně Marvelu a Star Wars přichází i s novou vlastní tvorbou. Jedna z nich je adaptace knihy Jerry Spinelli, Stargirl.

Od chvíle, kdy se na střední škole v ospalém městečku Mica objeví Stargirl, je všechno jinak. Než Leo Borlock zjistí, co se kolem ní děje, uvědomí si, že se zamiloval. Zamilovalo se do ní celé město, ale jeho obdiv nemá dlouhého trvání: Stargirlina všeobjímající láska se brzy obrátí proti ní – a ona zůstává uprostřed davu sama, vyloučená.

Leo se ocitá před těžkou volbou: ona, nebo všichni ostatní? Vezmou Stargirl na milost, když se začne chovat „normálně“? A nepřijde tak o to, co na ní bylo nejkrásnější?

V roli Stargirl uvidíme nejmladší vítězku Amerika má talent, Grace VanderWaal. Dále pak Grahama Verchere jako Lea, Giancarla Esposito jako Archieho Brubakera, Karana Brara jako Kevina, Darby Stanchfield jako Glorii a Maximiliana Hernandeze jako pana Rabineau. Za režií filmu stojí Julia Hart, scénář sepsala společně s  Kristin Hahn a Jordanem Horowitzem. Film se na streamovací službě Disney+ objeví 13. března.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, IMDb.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge