Sněží, sněží má už datum premiéry i první poster

Filmy Knihy Novinky

O tom, že se nakonec adaptace povídkové knihy autorského tria objeví na Netflixu, jsme vám psali na začátku letošního roku. Teď konečně máme první lákačku na to, co nás vlastně čeká.

Sněží, sněží je kniha o třech povídkách odehrávajících se během Štědrého večera. Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány – a když k tomu ještě připočtete, čtrnáct roztleskávaček, jedno miniprase a keramickou vesničku pro elfy, bylo by na rozpletení všech těch zmatků v městečku Gracetown skoro zapotřebí nějakého anděla!

Na režisérskou stoličku usedl britský režisér Luke Snellin a filmové obsazení čítá jednu vycházející hvězdičku za druhou, které už jistě znáte z jiných filmů a seriálů: Isabela Moner (Dora and the Lost City of Gold), Kiernan Shipka (Sabrinina děsivá dobrodružství), Odeya Rush (Dárce, Já, knedlíček), Jacob Batalon (Spider-Man, Avenegers), Shameik Moore (Spider-Man: Paralelní světy), Mitchell Hope (Následníci), Mason Gooding (Šprtky to chtěj taky), Liv Hewson (Before I Fall, Canta Clarita Diet), Miles Robbins (Kazišuci), Anna Akana (Dolor).

Netflix nedávno sdílel oficiální plakát k filmu i datum premiéry, které padlo na 8. listopad 2019:

V zahraničí by se také měla začít prodávat kniha s novou filmovou obálkou, která se nejspíš dostane i k nám:

Plus autorka Maureen Johnson na svém Instagramu sdílela foto všech tří autorů, kteří měli možnost shlédnout film přímo u Netflixu v předstihu:

https://www.instagram.com/p/B3f6Vn5AAFa/

A jaký že je verdikt? Podle slov autorky je film velmi, VELMI dobrý… Tak uvidíme.

 

 

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, TheFandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge