Seriálová adaptace Hledání Aljašky klepe na dveře

Knihy Novinky Seriály

Konečně je to tu! Tedy skoro… Ale po tom, jak všelijak to s adaptací další Greenovy knihy vlastně vypadalo, můžeme být rádi, že přece jenom něco přijde.

Po Papírových městech a Hvězdám, které nám nepřály se díky Hulu dočkáme osmidílné série, která vypráví příběh šestnáctiletého Milese posedlého sbíráním posledních slov významných osobností a touhou hledat „velké Možná“.

Miles je mezi vrstevníky spíše outsiderem. Jeho život získá zcela novou podobu, když přejde na internátní školu Culver Creek. Tady se rychle spřátelí se svým spolubydlícím a okouzlující, naprosto nepředvídatelnou Aljaškou Youngovou.

Okamžitě je vtažen do světa, kde se porušují školní pravidla, pořádají různé večírky i provokace. Miles ožívá v dennodenním kontaktu s novými kamarády a stále víc miluje fascinující Aljašku. A tak vývoj směřuje k okamžiku, kdy se všechno nečekaně navždy změní…

Teaser na seriál toho neukazuje moc, ale soustřeďuje se na hlavní postavy – Aljašku (Kristine Froseth,) Plukovníka (Denny Love,) Takumi (Jay Lee,) a Milese (Charlie Plummer) – a sdílí některé z jejich nejznámějších vět z knihy zatímco se procházíme po pozemcích jejich soukromé školy a v lesích za ní. Minisérie bude mít premiéru 18. října.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Hypable.com, TheFandom.net, DatabazeKnih.cz

1 thought on “Seriálová adaptace Hledání Aljašky klepe na dveře

  1. Knížku jsem nečetla, nejsem totiž úplně fanoušek Greena, protože Papírová města i Hvězdy nám nepřály se mi více líbily jako filmy. Jeho knihy mají podle mě naprosto fantastické náměty, nicméně zpracování mě už tolik nezaujalo, proto dávám přednost jeho příběhům spíše na plátně. Takže už se těším na Hledání Aljašky 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge