Nová kniha Samanthy Young v češtině už v srpnu

Knihy Novinky

Autorka se u nás zapsala převážně sérií Dublin Street a jednorázovkou Hrdina. Koncem srpna nás čeká další její série.

Samantha Youngová pochází ze Skotska. Vystudovala dějiny starověku na University of Edinburgh. V roce 2010 si začala sama vydávat svoje romány pro mládež, které přes internetový obchod Amazon získaly velikou popularitu. Velkého ohlasu se dočkala i její románová prvotina Dublin Street, která dostala autorku na přední příčky bestsellerových žebříčků New York Times a USA Today.

Autorka za něj byla také nominována na cenu prestižního knižního serveru Goodreads.com v kategorii Nejlepší autor a Nejlepší romance roku. Nyní přichází se samostatným románem Hrdina. Nakladatelství Ikar chystá k vydání i pokračování její volné série erotických romancí, Scotland Street. 26. srpna u nakladatelství Ikar vychází první díl z nové série Play On, Bez řečí.

Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.

Ačkoli byli každý z jiného světa, probudili jeden v druhém vášeň a sílu nevzdávat se, navzdory ztrátám, které v minulosti utrpěli. Dokud jim osud znovu nehodil klacky pod nohy. Teď pohání Noru kupředu zlost a bolest. Vztek ji přinutil převzít kontrolu nad životem.

Konečně si plní sny, chodí na univerzitu, hraje divadlo, přesně, jak po tom toužila. Soustředí se na své cíle a vyhýbá se tomu, aby jí někdo znovu zlomil srdce. Není to však tak snadné, jak by si přála…

Zdroj informací a obrázků: KnizniKlub.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge