13 Reasons Why láká šokujícím trailerem na třetí řadu

Knihy Novinky Seriály

Seriál se na Netflixu stal doslova hitem a i když se pouze první série řídila knižní předlohou Jaye Ashera a pokračování si jdou vlastním životem, stále je na co se koukat a o čem mluvit.

První série ve třinácti epizodách sledovala středoškoláka Claye, který jedné emocionální noci obdržel krabici od bot plnou magnetofonových kazet. Ty mu poslala jeho spolužačka a také dívka, do níž byl zamilovaný, Hannah. Proč byl? Protože Hannah nedávno spáchala sebevraždu. U kazet je přiložen dopis o tom, že by se kazety měly dostat kus po kusech k těm lidem, o kterých na nich Hannah mluví. Každý z těchto 13 lidí totiž měl nějaký podíl na tom, že zemřela.

Každá z těchto třinácti kazet skrývá jeden z důvodů, proč si vzala život. Druhá řada se pak zabývala tím, co se vlastně dělo po uveřejnění těchto kazet. Soudní přelíčení i odhalování dalších věcí z minulosti o všech hlavních postavách včetně Hannah. V té třetí se ale podle traileru podíváme na něco úplně jiného, jelikož to vypadá, že je Bryce Walker po smrti. Kdo jej ovšem zabil? Adeptů byla totiž celá řada…

https://youtu.be/oMxTK3-hgeo

Třetí série 13 Reasons Why by se na Netflixu měla objevit už 23. srpna.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge