První fotky filmových Malých žen s Emmou Watson a Saoirse Ronan

Filmy Knihy Novinky

Adaptací oblíbených knižních klasik nejspíš není nikdy dost a i když jsme se teprve nedávno dočkali čtyřdílného seriálu BBC, brzy by se do kin měla dostat filmová verze knihy Louisy May Alcott s mnohem zvučnějšími hereckými jmény.

Romantická Meg, nezkrotná Jo, nenápadná Beth a rozmazlená Amy. Čtyři sestry, které musejí čelit stesku po tatínkovi, který bojuje v občanské válce, chudobě či vážné nemoci, ale hlavně svým vlastním ambicím, tužbám a malým nectnostem.

Čtyři dívčí hrdinky, jež postupně dospívají, zakládají vlastní rodiny a poznávají velké lásky, velké smutky, všední strasti i nevšední krásy života. Kniha byla poprvé publikována roku 1868 a od té doby si získala srdce mnoha čtenářů.

Malé ženy si tentokrát zahrají Emma Watson (Meg), Saoirse Ronan (Jo), Eliza Scanlen (Beth) a Florence Pugh (Amy). V roli jejich matky uvidíme Lauru Dern a jako tetu Meryl Streep. Roli Laurieho získal Timothée Chalamet, který zazářil v adaptaci Dej mi své jméno nebo jej uvidíme v nové filmové verzi Duny. Režie i scénáře se ujala Greta Gerwig.

Oficiální datum premiéry ani trailer ještě neznáme, podle všeho to ale vypadá, že se k nám do kin dostane až v březnu příštího roku.

Zdroj informací a obrázků: VanityFair.com, IMDb.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge