Seriál The 100 byl obnoven pro sedmou sezónu

Knihy Novinky Seriály

V současné době běží na The CW šestá sezóna a naši hrdinové se dostali na úplně jinou planetu, kde to ani tentokrát nebudou mít jednoduché.

O možném prodloužení oblíbeného seriálu The 100 se spekulovalo už dlouho. Už když byl seriál obnoven pro pátou a šestou řadu, řešilo se, která vlastně bude poslední. Ačkoliv tvůrci neoznámili, že by to měla být zrovna ta sedmá, všechno tomu zatím nasvědčuje.

Seriál totiž šestou řadou změnil svůj směr. Pokud si pamatujete závěr páté řady, museli se naši oblíbení hrdinové evakuovat ze Země, aby našli obyvatelnou planetu – po letech v cryospánku. Země byla zničena a teď se o 100 let později tyhle „problémové“ děti opět vracejí zpátky, aby zjistily, jestli se na ní dá opět žít.

Právě proto se šestá série zařazuje do BOOK II, tedy knihy druhé. Návrat na novou planetu nejdřív vypadá idylicky, ale jak už víme, nic není takové, jaké se zdá. Těžko tedy říct, jestli tahle druhá kniha bude mít jen dvě série, anebo se v televizi rozhodnou pro další, možná i větší množství.

The 100 si i po letech stále drží poměrně slušnou diváckou základnu. Nejspíš z něj nebude kultovka jako Supernatural (v češtině Lovci duchů), ale ještě jej neodpisujme.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge