P.S. Stále Tě miluju má nového režiséra i představitele Johna Ambrose McClarena

Filmy Knihy Novinky

V září jsme ještě spekulovali o tom, jestli se dočkáme i pokračování adaptace série od Jenny Han, v lednu už jsme to věděli a teď víme zase o něco víc.

Už delší dobu se spekulovalo o tom, že se role třetího v milostném trojúhelníku (nebo vlastně čtyřúhelníku) Johna Ambrose McClarena přeobsadí… a opravdu k tomu došlo. Ačkoliv jsme na konci prvního dílu v této roli viděli Jordana Burtchetta, v pokračování to ovšem nově bude Jordana Fishera.

Jordan se objevil na stanicích ABC Family v The Secret Life of the American Teenager a u Disneyho v Liv a Maddie. Kromě toho si zahrál v dalších televizních filmech a dvou televizních adaptací muzikálů Pomáda a Bohémové, takže svou fanouškovskou základnu už má. Ovšem ne všichni jsou z přeobsazení nadšení vzhledem k tomu, že v knize je postava popisována jako bílá.

Dále se nám změní režisér. Za pokračováním bude nově stát Michael Fimognari, který na Netflixu stojí například za úspěšných hororovým seriálem The Haunting of Hill House. Původně měla i sequel točit Susan Johnson, ale kvůli kolizím s jinými projekty musela od druhého filmu odstoupit. Tak uvidíme, jak to bude nakonec vypadat. Druhý díl se právě natáčí.

Kromě toho bylo včera oznámeno další jméno, které se objeví v pokračování. Jde o Rosse Butlera, kterého známe například z úspěšného seriálu 13 Reasons Why. Butler si zahraje nejlepšího kamaráda Petera Kavinského, Trevora Pikea, který společně s ním i Larou Jean kamarádil během dětství. Zajímavé je, že Butler a Noah Centineo, představitel Petera, jsou i ve skutečném životě přátelé, takže jejich popichování ve filmu bude nejspíš o to peprnější.

Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí jeden kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i pocity, které k němu cítila.

Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou? Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou.

Zdroj informací a obrázků: TheHollywoodReporter.com, TheFandom.net, Collider.com, AlbatrosMedia.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge