Alden Ehrenreich se objeví v adaptaci Konce civilizace

Filmy Knihy Novinky Seriály

Ehrenreicha známe především z posledního Star Wars filmu, Solo, ale již dříve se objevil například v filmové adaptaci young adult kousku, Nádherné bytosti. A teď jej uvidíme v další adaptaci.

Tentokrát je řeč o televizním zpracování knihy Konec civilizace, která vyšla už v roce 1932 a napsal ji Aldous Huxley, který má na kontě řadu dalších knih.

Konec civilizace: aneb Překrásný nový svět je antiutopický sci-fi román, jehož děj se odehrává v Londýně v roce 2540 (632 po F. v knize), kde se objevují motivy pokroku v reprodukční medicíně, učení ve spánku a jejich dopad na společnost. Autor popisuje společnost, která uměle zvyšuje svoji spokojenost za cenu ztráty citů a emocí. Tuto společnost následně konfrontuje s člověkem, který tímto vývojem neprošel (Divoch, v angličtině John).

Právě postavu Johna si zahraje Ehrenreich. Na scénáři televizní série se budou podílet David Weiner, Grant Morrison a Brian Taylor. První epizody seriálu by měl natáčet Owen Harris. Seriál původně začala produkovat televizní stanice Syfy, ale nakonec přešel pod NBCU streamovací platformu.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Deadline.com, CSFd.cz, DatabazeKnih.cz, Wikipedia.org

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge