Pokračování Zloby v kinech už v říjnu

Filmy Knihy Novinky

Před dvěma lety jsme vám psali o tom, že se nejspíš dočkáme pokračování úspěšné Zloby v podání Angeliny Jolie, a teď už máme od Disney potvrzeno datum i s plakátem.

Snímek Zloba – Královna černé magie vypráví dosud nezpracovaný příběh legendární zlé královny z klasického snímku společnosti Disney Šípková Růženka z roku 1959, a seznamuje diváky s její zradou, která nakonec způsobila, že se její kdysi čisté srdce proměnilo v kámen.

Královna Zloba, hnaná touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhne na novorozenou dcerku lidského krále, Auroru, krutou kletbu. Jak princezna roste, ocitá se přímo v samém středu narůstajícího konfliktu mezi lesním královstvím, které si zamilovala, a lidským královstvím, ze kterého pochází. Zloba si uvědomuje, že princezna může být klíčem k míru mezi oběma říšemi a je tak nucena k nemilosrdným činům, které oba světy navždy změní.

Natáčení filmu začalo v květnu loňského roku, režisérem se stal Joachim Rønning. Kromě Jolie se ve filmu opět objeví Elle Fanning, doplní je ovšem tváře  Michelle Pfeiffer (královna Ingrith), Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay a Harris Dickinson (princ Phillip). Dějově bychom měli navazovat v tom, že se vztah mezi Zlobou a budoucí královnou dále vyvíjí. Vytváří se nejen přátelství, ale také nová pravidla, což není po chuti některým v okolí.

Oficiální název pokračování zní Maleficent: Mistress of Evil a premiéra je stanovena na 18. října 2019.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Collider.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge