Perfekcionistky už klepou na dveře

Knihy Novinky Seriály

Po Prolhaných kráskách a Ravenswoodu přichází nově Perfekcionistky. Nový prolhaný seriál se rozjede už 20. března!

O tom, že se chystá další spin-off oblíbeného prolhaného seriálu, jsme vám psali už před dvěma lety. Knižní Perfekcionistky se točí kolem pětice dívek ze střední školy, které spolu nemají vůbec nic společného. Po nepovedeném večírku se však dostávají do hledáčku místní policie jako hlavní podezřelé z vraždy svého bezohledného spolužáka Nolana. Seriál se přesouvá na vysokou školu a hlavní pětici namíchá trochu jinak.

Teď se podíváme do Beacon Heights, kam se Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) odstěhuje pro nový začátek… ale v novém domě ji brzy přivítá Mona Vanderwaal (Janel Parrish) s nožem a koláčem. Ačkoliv si obě myslely, že vše temné za sebou nechaly v Ravenswoodu, smrt je provází i do Oregonu.

Zatím je pro seriál potvrzena jedna série. Uvidíme, jak si seriál povede, třeba se dočká i pokračování a nedopadne to jako s Ravenswoodem, který byl po první řadě ukončen. Ovšem vzhledem k tomu, že za produkcí stojí Freeform, který nám přinesl i seriál Shadowhunters, mohly by se Perfekcionistky dostat i na Netflix.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Collider.com, IMDb.com, DatabazeKnih.cz

1 thought on “Perfekcionistky už klepou na dveře

  1. Na Perfectionists jsem se vážně těšila. Nicméně jsem viděla dva díly a zatím se obávám toho, že to zajede na stejnou kolej jako PLL, kdy to nakonec skončí nějakým z prstu vycucaným koncem. Moc bych si přála, aby to tak nebylo, postavy se zdají být sympatické, nicméně jsem čekala, že se bude více řešit to, co jsou všichni ochotní udělat pro úspěch, místo toho se vše zatím točí kolem šmírovacího systému školy. I tak se ale plánuju koukat až do konce, především kvůli tomu stupňovanému napětí. Snad nebudu zklamaná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge