The Magicians byli obnoveni pro 5 sérii

Knihy Novinky Seriály

Oblíbených mágů, kteří nás baví už nějaký ten pátek, se dočkáme i další rok!

Čtvrtá sezóna seriálu The Magicians (česky V zajetí kouzel) se na SyFy rozběhla teprve 23. ledna a už televizní stanice oznámila, že příběh bude pokračovat dál. Uvidíme tedy, jaké karty nám rozdá svým závěrem a na co se budeme moci těšit dál.

Knižní série Mágové vypráví příběh Quentina Coldwatera a jeho přátel na cestě za poznáním svých magických schopností. Ve čtvrté řadě to ovšem vypadá tak, že magii nyní kontroluje Knihovna. Což nemusí být zrovna nejhorší věc na světě, ale jak už sama Marina v traileru říká, vypadá to tu jako v knize 1984.

Čtvrtá sezóna se totiž zaměří na regulaci magie, která se sice vrátila zpátky, ale je pod přísnou kontrolou Knihovny. Což není tak úplně v souladu s původním záměrem našich hrdinů, když se jim v předešlé sérii podařilo magii zachránit.

Nebyla by to ovšem žádná zábava, kdyby hrdinové nejdřív nemuseli překonat překážku v podobě probuzení se a nalezení své pravé identity, která jim byla v minulé sezóně vymazána, a vyhnání starého démona z Eliotova těla.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge