Romantická hitovka Kulti vás dostane už v únoru

Knihy Novinky

A je to tady. Knihy oblíbené autorky se dostávají také k nám. Připravte se.

Když se chlapík, kterého odmalička zbožňuješ, stane tvým trenérem, zní to jako sen. Ale to probuzení… Netrvalo ani týden, aby Sal Casillasová o fotbalové hvězdě, která ji v dětství inspirovala natolik, že sama začala hrát profesionální fotbal, ztratila veškeré iluze.

Kam se poděly její sny o tom, že si Reinera Kultiho jednou vezme? Její idol je teď tady, nastoupil do jejího týmu jako trenér. Je však zachmuřený, samotářský a neurvalý. Zkrátka úplně jiný, než si ho vysnila…

Bude mít Sal odvahu vytáhnout ho z jeho ulity a probudit v něm znovu vášeň a energii, kterými před lety hýřil a které ji tolik okouzlovaly? Ustojí tlak médií, která se kolem Kultiho neustále točí a pod jejichž drobnohledem se teď ocitá i ona?

Mariana Zapata patří mezi nejoblíbenější autorky romantickým příběhů současnosti. Čtenářky milují její vtip, originalitu a vypravěčský styl, kterým vás vtáhne do děje a vyplivne až na konci s neodbytným pocitem, že se hned teď potřebujete začíst do její další knihy. Kulti díky nakladatelství Fragment vychází 19. února, tak si to zapište do kalendářů, ať to nepropásnete.

Zdroj informací a obrázků: Fragment.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge