Cameron Monaghan se objeví ve filmu Anthem of a Teenage Prophet

Filmy Knihy Novinky

Že vám to jméno nic neříká? Možná si jej vybavíte jako Masona z Vampýrské akademie nebo jako Ashera z Dárce. V poslední době zazářil spíše v seriálech jako je Gotham nebo Shameless. Teď jej uvidíme ovšem v další adaptaci young adult knihy.

Řeč je o kousku Joanne Proulx z roku 2007, Anthem of a Reluctant Prophet, která se odehrává v roce 1997 v Michiganu a vypráví příběh Lukea Huntera, jehož život se obrátí doslova vzhůru nohama, když předpoví smrt svého nejlepšího kamaráda. Lidé v malém městečku se pak na Lukea začnou dívat buď jako na blázna, nebo jako na božího proroka. Jeho život tak už nikdy nebude jako dřív. Co je ale ještě horší… začne něco cítit k přítelkyni svého mrtvého kamaráda, Faith. Ačkoliv si Luke spíš myslí, že je prokletý, ukáže se, že mít vize není zase tak špatná schopnost…

O filmu se ve velkém měřítku zase tak nemluví, těžko říct, jestli se vůbec dostane do širší filmové distribuce a nebude se objevovat spíše na filmových festivalech. V hlavních rolích uvidíme tedy již zmíněného Camerona Monaghana a jako Faith pak Peyton List. Oficiální premiéra je stanovena na 11. ledna.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, TheFandom.net, IMDb.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge