The Magicians se vrátí už v lednu

Knihy Novinky Seriály

Že byl náš oblíbený kouzelnický seriál obnoven i pro čtvrtou sezónu jsme vám psali začátkem března a teď SyFy vypustilo také pěkně nadupaný trailer.

Knižní série Mágové vypráví příběh Quentina Coldwatera a jeho přátel na cestě za poznáním svých magických schopností. Ve čtvrté řadě to ovšem vypadá tak, že magii nyní kontroluje Knihovna. Což nemusí být zrovna nejhorší věc na světě, ale jak už sama Marina v traileru říká, vypadá to tu jako v knize 1984.

Čtvrtá sezóna se totiž zaměří na regulaci magie, která se sice vrátila zpátky, ale je pod přísnou kontrolou Knihovny. Což není tak úplně v souladu s původním záměrem našich hrdinů, když se jim v předešlé sérii podařilo magii zachránit.

Nebyla by to ovšem žádná zábava, kdyby hrdinové nejdřív nemuseli překonat překážku v podobě probuzení se a nalezení své pravé identity, která jim byla v minulé sezóně vymazána, a vyhnání starého démona z Eliotova těla. Kromě toho trailer nabízí celou řadu otázek, jako třeba polibek mezi Joshem a Margo, nebo nabídka ještě větší moci pro Alice.

Už před měsícem jsme dokonce díky Comic Conu v New Yorku mohli vidět menší ukázku z toho, co nás čeká:

Čtvrtá sezóna se na televizní stanici SyFy objeví už 23. ledna. Vypadá to, že bychom se měli dočkat dvanácti dílů.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Edna.cz, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge