Hromada nových fotek a plakátů ke Grindelwaldovým zločinům

Filmy Knihy Novinky

Určitě jste na pokračování Fantastických zvířat stejně natěšení jako my, proto si tedy pořádně prohlédněte novou dávku fotek z filmu a také řadu nových plakátů.

Na konci prvního filmu KOKUSA (Kouzelnický kongres USA) zajme s pomocí Mloka Scamandera (Eddie Redmayne) mocného černokněžníka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Grindelwald ale splnil svou hrozbu, že uteče z vazby, a začal shromažďovat své stoupence, z nichž většina vůbec nic netušila o jeho skutečných cílech: připravit vládu čistokrevných čarodějů nad všemi nemagickými bytostmi. Ve snaze zmařit Grindelwaldovy plány, získá Albus Brumbál (Jude Law) svého bývalého studenta Mloka Scamandera, který souhlasí s tím, že pomůže, aniž by si uvědomoval, jakému nebezpečí se tím vystavuje. Bitevní linie jsou vytyčeny a ve stále více znesvářeném světě čarodějů je podrobena zkoušce láska a loajalita, dokonce i mezi nejvěrnějšími přáteli a rodinou.

Už dříve jsme vám ukázali první, druhý i třetí trailer společně s plakáty hlavních postav, teď tu máme další plakáty, které ukazují různé dvojice. Podívejte se blíže na ornamenty v pozadí.

U Queenie a Jacoba uvidíte hůlku končící deštníkem, což je narážka na „ukončení“ jejich vztahu na konci prvního filmu. Po stranách je vyobrazen Auguron, kterému se přezdívá také irský fénix, můžeme ho vidět v jednom z trailerů stojícího za Jacobem. U Grindewalda s Credencem vidíme uprostřed lebku proťatou bezovou hůlkou. Ano, přesně tou z relikvií smrti. Po stranách jsou vyobrazeni testrálové, což je narážka na to, jak vlastně Grindewald uprchnul ze zajetí.

U Tiny a Yusufa vidíme psací brk, po stranách siluety koček z traileru (Matagotů) a ještě také znak KOKUSy. Na dalším plakátu je Leta a Theseus, uprostřed je znak Ministerstva kouzel, kde Theseus pracuje, dále had plivající oheň a náhrobní kámen. Mlok a Brumbál mají na plakátu také další důležitou hůlku a v okolí různé druhy fantastických zvířat, které jsme už potkali v prvním díle. U každého plakátu je pak v levém dolním rohu silueta Bradavic a v tom pravém Eiffelova věž, uprostřed je znak relikvií smrti.

Posledním uveřejněným plakátem je Grindelwald stojící proti všem postavám pokračování… Podle všech uveřejněných materiálů to vypadá na další bombu, ještě že se do českých kin dostane už 15. listopadu.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge