První fotky z natáčení After a celý cast

Filmy Knihy Novinky

O tom, že se dočkáme adaptace další bestsellerové knihy původem z Wattpadu, jsme vám psali teprve nedávno a dneska už tu pro vás máme díky samotné autorce hromadu fotek ze zákulisí.

Filmová práva na knihu After, autorky Anny Todd, byla prodána Paramount Pictures a producentem se stala Jennifer Gibgot, scénář sepsala Susan McMartinDo hlavní role Tess byla obsazena Josephine Langford (sestra Katherine Langford ze seriálu 13 Reasons Why) a Hardina si zahraje Hero Fiennes-Tiffin (synovec Josepha a Ralpha Fiennese a také mladá verze Voldemorta z Harryho Pottera). Zbývající casting vypadá následovně, některé postavy byly z mužských změněny na ženské (třeba Tristan a profesor Soto):

Série After je známá tím, že ji autorka napsala jako fanfikci na britskou skupinu One Direction. Příběh si na Wattpadu získal miliónovou pozornost, proto se také dočkal svého knižního vydání.

Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát. Tessin pohodový život ale v okamžiku změní jediné setkání.

Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, sexy rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní kluci, které poznala…

A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení a výbuchy vzteku. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale… jde odolat jeho polibku?

A jak už bylo zmíněno dříve, díky Todd máme také náhled do zákulisí natáčení filmu:

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/pg/authorannatodd

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge