Nové klipy k The Hate U Give

Filmy Knihy Novinky

Ačkoliv se film v současné chvíli představuje na filmovém festivalu v Torontu, u nás se jej dočkáme až v březnu příštího roku. I tak se ale můžeme podívat na pár nových ukázek.

Vypálená nenávist (v originále The Hate U Give) vypráví příběh šestnáctileté Starr Carterové, která balancuje mezi dvěma světy: jedním z nich, je chudinská čtvrť, ve které bydlí, druhým luxusní střední škola, kterou navštěvuje. Už tak to nemá jednoduché, jednoho večera se ale stane svědkem tragické události.

Střetu s policií, při němž je zastřelen její nejlepší kamarád Khalil. Když se ukáže, že Khalil byl neozbrojený, z celé události se stává mediální senzace. Jediný, kdo dokáže s jistotou odpovědět na otázku, co se ten večer přihodilo, je Starr. Její svědectví však může mít fatální následky nejen pro její okolí, ale i pro ni samotnou.

Režie filmu se ujal George Tillman Jr. a scénář napsala Audrey Wells. Ve filmu uvidíme  K.J. Apa, Amandlu Stenberg, Anthonyho Mackie, Reginu Hall, Sabrinu Carpenter, Commona, Russella Hornsbyho, Issu Rae, Dominique Fishback, Drew Starkeyho, Algee Smith, Lamara Johnsona či Susan Santiago. Knižní předloha od Angie Thomas měla původně vyjít u nakladatelství Yoli už v září, ale nakonec se objeví až 19. listopadu.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge