Punk rock se vrátí v adaptaci The House of Tomorrow

Filmy Knihy Novinky

The House of Tomorrow je sice film, který si odbyl svou premiéru už v dubnu loňského roku na filmovém vestivalu v San Fracisku, ale do amerických knih se dostane až o rok později.

Šestnáctiletý Sebastian (Asa Butterfield) strávil většinu svého života jen s babičkou (Ellen Burstyn) v domě, který vždy přitahoval turisty kvůli své futuristické podobě. Babička jej vychovala v duchu toho, co ji její mentor Buckminster Fuller naučil, v naději, že Sebastian jednou převezme Fullerovu pochoděň a udělá ze světa lepší místo.

Když ale babičku raní mrtvička, začne Sebastian trávit čím dál tím více času s Jaredem (Alex Wolff), kuřákem, punkem posedlým šestnáctiletým klukem po transplantaci srdce, který žije v sousedství s nábožensky založeným svobodným otcem Alanem (Nick Offerman) a dospívající sestrou Meredith (Maude Apatow).

Sebastian a Jared založí kapelu a společně s babiččinými sny, prvním opravdovým přátelstvím a talentovou show místního kostela se bude muset Sebastian rozhodnout, jestli se opravdu chce stát dalším Buckminster Fullerem, dalším Sidem Viciousem, nebo někým jiným úplně.

Kniha Petera Bognanniho vyšla už v roce 2009, ale filmová podoba se dostává do kin teprve letos, 27. dubna.

https://youtu.be/oyLWPWydvyo

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge