Nové fotky a ukázky k adaptaci Den co den

Filmy Knihy Novinky

Ačkoliv se v českých kinech adaptace knihy Davida Levithana dočkáme až v dubnu, v zahraničí má film premiéru už za pár dní, a tak není divu, že jsme se dočkali dalších ukázek.

Představte si, že se každé ráno probudíte v těle někoho jiného. Každý váš „hostitel“ je ve stejném věku jako ten předchozí a nikdy se nepřesunete moc daleko. Každé ráno je z vás někdo jiný a vy se snažíte jeho den prožít tak, aby si nikdo nevšiml, že je s vámi něco špatně. Vlastně stačí se mu neplést do života. Jenže co když se jednoho dne zamilujete do něčí přítelkyně? Existuje vůbec způsob, jak s někým být opravdu den co den?

Přesně o tom vypráví kniha Den co den, kterou si k adaptaci zvolilo sutdio MGM. Za scénářem stojí Jesse Andrews, režie se ujal Michael Sucsy. V hlavní roli Rhiannon uvidíme herečku Angourie Rice, jejího přítele Justina si zahraje Justice Smith, sestru Rhiannon, Jolene, hraje Debby Ryan, v roli Alexandera se představí Owen Teague. Mezi další teenagery, do nichž se „A“ převtělí, patří Lucas Jade Zumann, Katie Douglas, Jacob Batalon, Colin Ford.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, ComingSoon.net, CooBoo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge