Probuzení Simona Spiera má první plakát i nové jméno

Filmy Knihy Novinky

Už je to nějaká doba, kdy jsme vás informovali o tom, co nového se děje ohledně adaptace knihy Becky Albertalli. Teď tu pro vás máme zásadní novinky.

Tou první je to, že ačkoliv se kniha jmenuje Simon vs. The Homo Sapiens Agenda (v češtině Probuzení Simona Spiera), film ponese nově název Love, Simon. Přesně tak se totiž Simon ve svých emailech Blueovi podepisuje. Autorka o tom informovala na svém Twitteru, kde taky napsala, že studia občas názvy filmů mění a není to nic neobvyklého, co by nějak poškodilo adaptaci. Navíc jí tak připadá, že je film jako jeden milostný dopis.

Kromě toho také známe první oficiální plakát k filmu:

Kniha sleduje příběh šestnáctiletého Simona, který už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí.

Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávných rukou a Simon se stane obětí vydírání: buď udělá, co se po něm chce, i když se mu to příčí, nebo riskuje, že si tajné e-maily přečte celá škola. V sázce je však ještě mnohem víc – plachého Bluea by nechtěná publicita mohla vyděsit a Simon už by nikdy nezjistil, kdo Blue ve skutečnosti je…

Autorka za svůj debutový román obdržela William C. Morris Award a byla nominována na americkou Národní cenu za literaturu. Oficiální premiéra je stanovena na 16. března 2018. V hlavních rolích uvidíme Nicka Robinsona, Alexandru Shipp, Jorge Lendeborg Jr., Katherine Langford a Logana Millera.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge