Chystá se nová kolekce povídek ze světa Lovců stínů

Knihy Novinky

Tato zpráva určitě nejvíce potěší všechny fanoušky knih Cassandry Clare, kteří těch knih ještě stále nemají dost.

Autorka na svém Tumblr blogu nedávno oznámila, že pracuje na nové sbírce povídek vztahujících se ke světu Lovců stínů. Kniha by se měla jmenovat Ghosts of the Shadow Market a mělo by jít o temnější pohled na oblíbené universum. Bude se točit okolo záhadného a magického „Trhu stínů“ a bratra Zachariáše (kterého známe také jako Jema Castairse). Můžeme se tam těšit i na některé z oblíbených postav ze všech autorčiných knih:

Trh stínů je místo, kde se potkávají víly, vlkodlaci, mágové a upíři. Můžete zde koupit i prodat různé magické předměty, dohadovat se o cenách, šeptat si tajemství a obchodovat se vším, co vám přijde pod ruku. Během posledních dvou století se ale na trh vydává stále stejný návštěvník z Města kostí. Bratr Zachariáš se zavázal dodržovat právo všech Nephilim. Jenže kdysi býval lovcem stínů jménem Jem Castairs a jeho láskou už navždy zůstane Tessa Gray.

Společně s bratrem Zachariášem se tak můžeme vydat do zákoutí Trhu stínů, kde se seznámíme třeba s první láskou Anny Lightwood, největším hříchem Matthewa Fairchilda nebo chvíle, kdy byla Tessa Gray uvržena do světa války. Valentine Morgensten tam koupil duši a duše mladého Jace Waylanda naopak našla bezpečné útočiště. Trh ukrývá ztraceného dědice a milovaného ducha, jenže nikdo se nedokáže zachránit, když se rozhodne prodat své srdce. Ani samotný bratr Zachariáš…

Na sbírce Ghosts of the Shadow Marketat se budou podílet Cassandra Clare, Maureen Johnson, Robin Wasserman, Sarah Rees Brennan a Kelly Link. Celkově by ve sbírce mělo být 8 příběhů, první (Son of the Dawn) bude uveřejněn v dubnu a postupně se dočkáme i dalších sedmi. Celá kniha pak bude vydána v roce 2019.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge