K osmé řadě seriálu Hra o trůny natočí několik konců

Knihy Novinky Seriály

Není to tak dávno, co jsme viděli poslední díl sedmé řady Hra o trůny, a už se nemůžeme dočkat poslední série, abychom se dozvěděli, jak to všechno skončí. Jak to ale bude?

Tvůrci se nechali totiž slyšet, že kvůli únikům z letoška se rozhodli natočit ne jeden, ale hned několik konců série. Seriál ovšem bude mít jenom jeden skutečný, ostatní jsou jen jako volavka. Ani samotní herci tak nebudou s jistotou vědět, jak to celé skončí.

Natačení by se mělo rozběhnout už v říjnu, ale poslední scény se nejspíš budou točit až během příštího roku. Zatím unikla ven jedna fotka z příprav, na níž si Emilia Clarke, představitelka Daenerys, nechává obarvit své tmavé vlasy na blonďato. Je to docela zásadní krok, jelikož všech sedm sezón nosila paruku.

Samotné osmé řady se však s největší pravděpodobností opravdu dočkáme až za dva roky. Měla by mít nejméně epizod ze všech sérií (zatím jsou zprávy o šesti), ovšem měly by být daleko delší. Můžeme se ale těšit na některý z připravovaných spin-offů, o kterých se tu a tam objevují nějaké střípky informací. Nakonec se totiž pracuje na pěti a ne původních čtyřech.

Tvůrci ovšem ven vypustili zajímavou lákačku, kterou si užijí všichni, kteří si pořídí nejnovější sezónu na DVD a Blu-Ray. Vydání totiž obsahuje speciální disk s historií Sedmi králvoství. My se tak zatím můžeme podívat na to, jak to vypadalo se vzestupem rodu Targaryenů:

https://youtu.be/Uc32z-wgxU4

A jako malou chuťovku tu ještě máte vytvořený trailer na to, jak by Hra o trůny mohla vypadat v moderním světě:

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, EW.com, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge