Meg Cabot je zpět a spolu s ní i další kniha

Knihy Novinky

Pokud neznáte průkopnici young adult knih s příměsí sarkastické dospívající holky, co by nejraději všem duchům nakopala zadek, než aby si dělala hlavu s jejich „přechodem na druhou stranu“, můžete zkusit jiné její skvělé knihy. Teď budete mít totiž zase tu možnost.

Už je to nějaký pátek, kdy jsme se naposledy v češtině dočkali nějaké knihy z pera oblíbené Meg Cabot. Jednalo se o první díl spin-offové série Princezniny deníky, Princezna školou povinná. Na pokračování si sice budeme muset počkat až do února příštího roku, protože přesně takhle je zatím naplánováno vydání Princeznou na královské svatbě, ale to čekání si budeme moci krapet zkrátit.

Bohužel nejedná se o znovuoživení série Mediátor a vydání nového dílu, kterého se v zahraničí dočkali už minulý rok, ani o plánované natáčení třetího filmového kousku, ale o další knižní romanci pro ženy. Řeč je o knize Jak potvrdit lásku, tu totiž v knihkupectvích v češtině najdete už začátkem září. A o čem kniha je?

Slavný profesionální golfista Reed Stewart před lety odešel z městečka Bloomville a zůstalo tam po něm kromě rodiny i jedno zlomené srdce; patřilo Becky Flowersové, ale ta se nakonec z nešťastné lásky vzpamatovala a nyní úspěšně podniká. Ovšem stojí před velesložitým úkolem: vyřešit prekérní situaci, do níž se dostali Reedovi rodiče, a pomoci jim se stěhováním na slunnou Floridu. Při tom je setkání s Reedem nevyhnutelné.

Jak se ti dva dokážou popasovat s tím, že se zase uvidí? Co s nimi udělají vzpomínky na osudovou noc, co znamenala konec jejich veliké lásky? Nejen oba bývalí milenci, ale ani Reedovo a Beckyino příbuzenstvo z vidiny nového setkání zrovna nejásá… no a vzhledem k tomu, že sourozenci jsou podobně praštění jako rodiče, všechny zúčastněné čeká perný týden.

Knihu vydá nakladatelství BB/art 6. září a nevím, jak vy, ale já jsem si to datum v kalendáři červeně zakroužkovala.

Zdroj informací a obrázků: BBart.cz, Knizniklub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge