Nathan Fillion se přidá k Řadě nešťastných příhod

Knihy Novinky Seriály

Letos jsme se dočkali seriálové adaptace oblíbené knižní série z pera Lemonyho Snicketa, rovnou jsme se také dozvěděli, že se ho dočkáme i pro druhou sezónu, ale tím to nekončí…

Podle nových zpráv se Řada nešťastných příhod totiž dočká rovnou i třetí řady. Je to docela překvapivé vzhledem k tomu, že se v současné době pracuje teprve na druhé sezóně. Vypadá to, že si Netlix je touhle adaptací více než jistý a vyplatí se mu zainvestovat do dalších dílů.

Kromě toho herecké obsazení rozšíří také oblíbená tvář v podobě Nathana Fillona, který by si v seriál měl zahrát Snicketova bratra, což určitě povede k nejedné zajímavé situaci. Fillon není ovšem jediný, kdo podepsal smlouvu pro nadcházející díly seriálu. Dočkáme se tak také herců jako je Tony Hale, Sara Rue, Lucy Punch a Roger Bart. Není sice ještě známo, v jakých rolích je uvidíme, ale nejspíš se to brzy dozvíme.

Zatím to vypadá, že druhá řada bude ještě velkolepější než ta první. Zatím ovšem nevíme, kdy se nových dílů dočkáme. Může to být ještě letos, ale také třeba až příští rok.

Zdroj informací a obrázků: HolywoodReporter.com, TheWrap.com, Hypable.com, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge