Castingové novinky k Probuzení Simona Spiera

Filmy Knihy Novinky

Natáčení filmové adaptace knihy Probuzení Simona Spiera proběhlo oficiálně už nějakým tím pátkem, ovšem až teď se dostala na veřejnost některá jména představitelů důležitých postav. Tak si to pojďme hezky shrnout. V únoru jste si mohli prohlédnout představitele Simona (Nick Robinson), Abby (Alexandra Shipp), Nicka (Jorge Lendeborg Jr.), Ley (Katherine Langford) a Martina Addisona (Logan Miller).

Jako Simonovi rodiče se představí Jennifer Garner a Josh Duhamel, jejich mladší dceru Noru hraje Talitha Bateman. Dalšími hvězdnými jmény jsou bezpochyby Colton Haynes v roli Petera Kevina, kterého Simon potká v gay baru, a Keiynan Lonsdale jako Bram Greenfeld, jeden z fotbalistů a Simonových spolužáků. Těšit se můžeme také na dvojnásobného vítěze ceny Emmy Tonyho Halea (pan Worth), Milese Heizera (Cal Price) nebo Mackenzie Lintz (Taylor Metternich).

Autorkou téhle populární knihy o comingoutu jednoho sympatického kluka je Becky Albertalli. Simon si vyměňuje anonymní emaily s klukem ze školy, který se skrývá za přezdívkou Blue. Simon cítí, že je mezi nimi opravdové pouto, jenže netuší, o koho ve skutečnosti jde. K emailům se dostane jeho spolužák Martin, který je zamilovaný do Abby a začne Simona vydírat tím, že maily (a Simonovu orientaci) zveřejní. Simon má kromě toho spoustu práce s nacvičováním školní divadelní hry Oliver Twist. Právě nácvik jedné z muzikálových scén zveřejnil na instagramu Logan Miller:

Rehearsal for #simonvsthehomosapiensagenda #cabaret eat your fucking heart out Alan Cummings

Příspěvek sdílený Logan Miller (@officialloganmiller),


Miniroli si ve filmu střihne i několik populárních youtuberů nebo Margot, redaktorka serveru Epic Reads:

Ve Spojených státech bude mít film Simon vs The Homo Sapiens Agenda premiéru 16. března 2018, u nás bychom se měli snad dočkat o den dříve.

Zdroje informací a obrázků: Hypable.com, TheFandom.net, ufd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge