Pokračování Husí kůže už příští rok

Filmy Knihy Novinky

Možná jste si před dvěma lety v kinech všimli filmu Husí kůže, pokud ne, tak vězte, že šlo o filmovou adaptaci oblíbené knižní řady z pera Roberta L. Stinea. Ačkoliv u nás nejspíš takový úspěch neměl, v zahraničí naopak ano. Proto se dočkáme dalšího filmu.

Sony nedávno odhalilo plán příští rok do kin přijít s druhým filmem, vybrali si pro to Hororland. V knize z roku 1994 jde o to, že se jedna rodině jaksi náhodou dostane do zábavního parku, který vedou monstra. Jde prý o jednu z nejlepších knih, díky které vznikly také tři videohry.

Příští jízda může být jejich poslední…

Lizzy jela s rodiči, bratrem a kamarádem na výlet do ZOO, ale tatínek cestou zabloudil. Ale to nevadí. Našli místo toho jiný zábavní park. V Hororlandu nejsou davy návštěvníků. Nejsou tu ani žádné fronty. A vstup je zdarma.

Vypadá to, že objevili báječné místo! Ale to si mysleli jen před Lizzinou šílenou jízdou na hrůzné Dráze k smrti. A před děs nahánějícím blouděním v Domě zrcadel. Protože atrakce v Hororlandu jsou nějaké divné. Nějak moc strašidelné. Trochu moc drsné…

Kniha u nás v českém překladu vyšla v roce 2002 u nakladatelství Fragment.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, Hypable.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge