O čem bude druhá řada 13 Reasons Why?

Knihy Novinky Seriály

Před pár dny jsme vám přinesli informaci s definitivním potvrzením natáčení druhé řady kontroverzního seriálu na základě knihy Jaye Ashera. Dneska se více podíváme na možnou zápletku… nebo zápletky.

Tvůrce seriálu, Bryan Yorkey v rozhovoru pro Entertainment Weekly uvedl: „Hannah v pokračování rozhodně bude. Myslím, že jedna ze stále nezodpovězených otázek, která stále visí ve vzduchu je to, jestli někdo přebere odpovědnost za Hanninu smrt. Je odpovědná škola? Šikana ve škole? Je za ni vůbec někdo odpovědný?

Nejen, že se to budeme dozvídat průběžně i díky soudnímu řízení, ale také vše uvidíme očima všech aktérů. Po cestě se totiž odhalí nejedno další tajemství. To vše nás opět zavede do Hanniny minulosti. Dostaneme úplně nový pohled na situace, které už z první série známe. A také se dozvíme plno nových věcí, které vyplní nejasná prázdna v příběhu a také o tom, jaká vlastně Hannah Baker byla.

V druhé sezóně dějově poskočíme o několik měsíců dopředu a vývoj budeme sledovat v několika časových liniích. Dočkáme se znovu kazet? Těžko říct, spíš nám ale tvůrci slibují nějaké jiné modernější pojetí a technologie. Není ani jisté, jestli se dočkáme opět jen jednoho vypravěče, anebo jich bude vlastně víc. Přece jenom Hannah natočila jen určitý počet kazet… Anebo jich nakonec bylo víc? Nechme se překvapit.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge