Začalo natáčení druhé série Letopisy rodu Shannara

Knihy Novinky Seriály

V minulém roce jsme se dočkali seriálové adaptace knižní série z pera Terryho Brookse, kterou nám přinesla televizní stanice MTV a v českém dabingu také Prima Cool. Prvních deset dílů bylo poměrně zajímavých, včetně docela otevřeného konce.

Dobrá zpráva pro fanoušky tedy zní, že se už začala připravovat a natáčet také série druhá. Letopisy rodu Shannara sice neměly tak velký úspěch, jak by si v MTV představovali, ale i tak už v dubnu ohlásili obnovení seriálu pro další sezónu. Už samotný konec téhle epické fantasy napovídal, že se pokračování nejspíš dočkáme.

Podle všeho to ale vypadá, že se seriálová linka od té knižní spíše odkloní, protože v druhém díle knižní série skočíme o generaci dál. Podle zpráv z produkce tak můžeme očekávat návrat Willa (Austin Butler) a Eretrii (Ivana Baquero).

Will by se snad z žalu měl odklonit od své magické síly, aby se dal na cestu léčitele, po které vždy toužil. To má tedy v plánu až do chvíle, kdy mu život zachrání Mareth. Jedna z nových postav.

Mareth si zahraje Malese Jow, kterou jsme viděli v Upířích denících nebo Lásce ve hvězdách. Mareth je popisována jako někdo nestálý a nepředvídatelný, nejen že má magické schopnosti ostrá, drzá a nezávislá. Mareth prostě dostane všechno, co chce a podle svých pravidel.

Další novou tváří je Lyria, o které toho sice moc nevíme, ale to co víme, je vysoce zajímavé. Jde o mladou, krásnou a záhadnou dívku, která je romanticky spojená s Eretrií. V seriálu ji uvidíme v podání Vanessy Morgan. Ta se objevila například v seriálu Moje chůva upírka.

Dále uvidíme Desmonda Chiama, který je obsazen do role generála Rigama, Gentryho Whitea jako Gareta, nájemného a nebezpečného lovce odměn se slabostí pro dobrou rvačku, Caroline Chikezie jako královnu Tamlin, co jako jediná vládne lidskému království.

Kromě nových tváří se dočkáme také našeho oblíbeného druida Allanona (Manu Bennett).

Zdroj informací a obrázků: EW.com, CSFd.cz, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge