Nicole Kidman v další knižní adaptaci

Knihy Novinky Seriály

Jen před pár dni jsme vás informovali o tom, že se koncem února dočkáme seriálového zpracování Sedmilhářek s Kidman v jedné z hlavních roli, a teď tu máme další chystanou novinku.

Nicole Kidman stojí se svou produkční firmou Blossom Films nejen za seriálovými Sedmilhářkami, ale nedávno zakoupili také práva k adaptaci úspěšné knihy The Expatriates od Janice Y.K Lee.

Mercy, mladá korejská Američanka a nedávná absolventka Columbie se nedokáže vzpamatovat z hrozné události z nedávné minulosti. Hilary, bohatá manželka se vyrovnává s tím, že se marně snaží o dítě, protože je přesvědčená, že by jim mohlo zachránit skomírající manželství.

Zatímco Margaret, šťastně vdaná matka tří dětí, bojuje se sžíravými otázkami ohledně mateřství díky nedávné ztrátě. Všechny tři bojují s vlastnímí démony, kteří je shodou okolností svedou dohromady a nevratně ovlivní jejich životy.

Kniha by se měla dosta na televizní obrazovky v podobě seriálu. Scénáře se ujme Alice Bell a vypadá to, že Kidman uloví jednu z hlavních rolí (nejspíše postavu Margaret).

The Expatriates by mělo být humorné a zároveň dramatické, příběh komplikovaných životů tří žen v uzavřenější komunitě v Hongkongu. Kniha byla vydána u nakladatelství Penguin, Leeina dříve vydaná kniha The Piano Teacher, byla přeložena do 24 jazyků.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, Hypable.com, Janiceyklee.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge