První lákačky na seriálovou Řadu nešťastných příhod

Knihy Novinky Seriály

Jak už nejspíš všichni víte, Netflix se rozhodl obohatit naše životy řadou skvělých seriálů vlastní tvorby. Oko jim padlo také na oblíbenou knižní sérii Řada nešťastných příhod, o čemž jsme vás informovali už před dvěma lety a k novinkám se vyjádřili na začátku roku. Teď toho pro vás máme konečně víc.

Ještě dřív, než se dostaneme k samotným fotkám a k prvnímu oficiálnímu traileru, podívejte se na tuhle originální lákačku, která světlo světa spatřila začátkem října. Vidíme v ní Patricka Warburtonyho, jak se prochází po studiu, v němž se natáčel seriál a tajemným hlasem nám vypráví o tom, že všichni herci museli plac opustit, protože měli až moc velkou depresi…

Začátkem listopadu se objevil zbrusu nový trailer a také pár fotek:

Oficiální trailer v nás má hezky navodit zděšení nad tím, jaký je strýček Olaf vlastně zlý a nebezpečný muž, přičemž Neil Patrick Harris v samotném závěru dětem řekne, že nemají vlastně ani ponětí… jak moc zlý je.

Osmidílný seriál vypráví příběh tří sirotků Violet, Klause a Sunny Baudelaireových, jejichž poručník, vychytralý strýc Olaf, vymýšlí všemožné způsoby, jak se dostat k jejich velkému dědictví. Sourozenci musí Olafa přelstít, kazit mu jeho velkolepé plány, odhalovat jeho převleky a zároveň přijít na to, co nebo kdo stojí za smrtí jejich rodičů.

V hlavní roli zákeřného Olafa uvidíme již zmiňovaného Neila Patricka Harrise, Malinu Weissman jako Violet Baudelaire, Louise Hynese jako Klaus Baudelaire, či Patricka Warburtona jako Lemonyho Snicketa, autora knižní předlohy. Premiéra je stanovena na 13. ledna 2017 a nevím, jak vy, ale já se jí už nemůžu dočkat.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Deadline.com, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge